• Betala säkert med Klarna
  • Leverans inom 1-2dgr
  • Bästa yogamattorna i kork!

Yggdrasil by sweden

- INSPIRING CONCIOUS LIVING -

Vi skapade Yggdrasil smycken 2012 med vision om att hjälpa till att sprida medvetenhet kring begreppet Slow Fashion med fokus på bra material, hög kvalitet och fokus på ansvarsfull konsumption. 

Vi insåg att vi, likt många andra,  sökte en fysisk påminnelse om att stanna upp och känna efter. Är detta rätt väg för mig att gå? Är jag lycklig där jag är eller behöver jag ändra något? Vi vill inspirera till ett hållbart liv!

Våra yogamattor:

1 198 SEK899 SEK

Visste du att? Kork innehåller naturligt ämnet Suberin, ett vaxartat greppande ämne som avsöndras från yogamattan när den blir fuktig - så ju mer du svettas desto bättre grepp får du! Till skillnad från andra bra yogamattor på marknaden förhindrar korkens mikrohål svett från att samlas upp på mattan och bilda pölar. Du behöver alltså aldrig en handduk eller oroa dig för att glida igen.

Kork är naturligt antibakteriell, helt ekologisk och slitstarkt. Du rengör din yogamatta mycket enkelt med en våt trasa och den torkar på bara några minuter, då fukt inte absorberas in i mattan eller naturgummit. 
Alla våra korkyogamattor är ekologiska, återvinningsbara samt fria från PVC, latex, silikon, giftiga lim och ftalater.

Vi skapade då våra ekologiska yogamattor i kork med fantastisk halkfri egenskap för att ge det ultimata verktyget för dig som praktiskerar yoga. Vi anser att yoga är en praktik och en konstant utveckling, likt livet, inte en tävling eller ett sätt att mäta sig med andra. Målet för oss är att skapa en vacker yogamatta som inspirerar dig att ta steget på mattan. Att ge dig tiden att praktisera. Börja med en kopp te. Läs en bok eller drick ett glas vin. Ta din tid för dig. När du är redo så tar du din yoga vidare och hitta ditt lugn. Mattan är Din plats.