• Betala säkert med klarna, swish eller paypal
  • Beställ innan kl 14:00 - Leverans dagen efter

Följ oss gärna på Instagram!

@yggdrasil_by_sweden

#yggdrasilbysweden

Välkommen till Yggdrasil by Sweden

Låt dig inspireras av våra ekologiska yogamattor i kork, handdukar i vegansk mocka och välgjorda yogasmycken i stål, guld & rosé. 

Vi skapade Yggdrasil smycken 2012 med vision om att hjälpa till att sprida medvetenhet tillsammans med vacker, svensk smyckesdesign. Med åren utvecklades vi som företag och människor och valde att ta riktning mot yoga och yogafilosofin. Vi insåg att vi, likt många andra,  sökte en fysisk påminnelse om att stanna upp och känna efter. Är detta rätt väg för mig att gå? Är jag lycklig där jag är eller behöver jag ändra något?

Vi skapade då våra ekologiska yogamattor i kork med fantastisk halkfri egenskap för att ge det ultimata verktyget för dig som praktiskerar yoga. Vi anser att yoga är en praktik och en konstant utveckling, likt livet, inte en tävling eller ett sätt att mäta sig med andra. Målet för oss är att skapa en vacker yogamatta som inspirerar dig att ta steget på mattan. Att ge dig tiden att praktisera. Börja med en kopp te. Läs en bok eller drick ett glas vin. Ta din tid för dig. När du är redo så tar du din yoga vidare och hitta ditt lugn. Mattan är Din plats.

Våra fantastiska handdukar i vegansk mocka kom som en förlängning av detta. Att kunna erbjuda en ultrakompakt handduk med fantastisk uppsugningsförmåga ger dig möjligheten att lätt bära den med dig och då alltid vara redo för livet och vad det tar dig. En ultimat yogahandduk, resehandduk eller sporthandduk. 

{{::gettext('Back to top')}}